Så hittar ni bra och pålitlig trappstädning i Stockholm

Behöver ni som fastighetsägare eller bostadsrättsförening hjälp med trappstädning i Stockholm? Ett rent och välskött trapphus ökar trivseln men ökar även livslängden på huset.

Som fastighetsägare eller bostadsrättsförening i Stockholm är det viktigt att även trapphuset sköts på bästa sätt. Att regelbundet städa trapporna ökar självfallet trapphusets livslängd men det skapar också trivsel bland de boende. Trapphuset används oftast flera gånger om dagen av alla som bor i fastigheten. Det samlas snabbt både damm, pollen, hundhår och annan smuts längs väggarna. Vill det sig riktigt illa kan det även spridas in i de olika lägenheterna och påverka de boendes hälsa negativt. Man kan exempelvis drabbas av allergiska besvär med rinnande näsa och kliande ögon. Vill det sig riktigt illa kan man även få andningsproblem. Att därför se till att ha en regelbunden trappstädning är viktigt i Stockholm likväl som i Göteborg och på andra platser.

Många städföretag att välja på i storstäderna

I Stockholm finns det många vackra hus. Trapphuset är det första man möts av då man kommer in i en fastighet. Regelbunden rengöring av trappor, ledstänger, fönster och eventuell hiss gör att fastigheten visar sig från sin bästa sida. En av de stora fördelarna då man letar städföretag i Stockholm till sitt trapphus är att det finns flera företag att välja mellan. Ett stort utbud betyder även konkurrens, vilket gör att man som fastighetsägare eller bostadsförening har en god chans att kunna få ett bra och rimligt pris. Men man ska även akta sig för städföretag som erbjuder väldigt låga priser. De är oftast inte seriösa och kan inte heller betala sina anställda en rättvis lön.

Flexibilitet och miljötänk

Att även hitta ett städföretag som kan rengöra trapphuset under lämpliga tider och dagar är viktigt. Man prenumererar oftast på städtjänsten. Men under vintern då det i Stockholm ofta finns snö och slask på gatorna kanske man behöver lite extra städhjälp. Att därför välja ett flexibelt företag som anpassar sig efter de olika behov som man kan tänkas ha är viktigt. Kontakta därför några olika städföretag i Stockholm och jämför deras priser. Rådfråga även andra fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar om deras trappstädning och vem de anlitar. Är de nöjda eller finns det något att förbättra? Ett seriöst städföretag skräddarsyr sin tjänster och kommer ut på ett kostnadsfritt besök innan de lämnar en offert. Kolla även vilka slags rengöringsmedel som städföretaget använder. Miljövänliga produkter är att föredra både för boende och natur.

28 Jul 2020

Välkommen till bloggen Lär dig städa! Här kommer du att få alla slags nödvändiga och bra tips på hur man lättast städar hemma. Vad det kostar om man anlitar en städfirma. Hur man rengör sitt hem och mycket annat. God läsning!