Kontorsstädning inte bara för större företag i Västerås

När det kommer till städtjänster spelar det ingen roll hur stor yta som ska städas. Därför kan ett även ett litet kontor i Västerås boka kontorsstädning.

När kvällen kom och den sista kassarapporten var klar var det dags att äntligen stänga av datorn. Men arbetsdag var inte slut än. Innan hemgång måste hon städa kontoret. Hon gjorde en ordentlig städning varje torsdag. Hon hade kunnat boka in städhjälp för länge sedan men hon ville spara de pengarna till annat.

Medan hon fyllde på hinken med vatten tänkte hon på en gammal klasskamrat hon träffat häromdagen. Denne hade också startat ett revisionsbolag och hade redan en anställd. Plus att Anders, som han hette, även hade en städfirma som kom till kontoret en gång i veckan och gjorde allt det hon själv höll på med nu.

Kontorsstädning skapar tid för jobb

På kvällen när hon gått hem hade hon återigen funderat på kollegans kontorsstädning. Istället för att vara avundsjuk tänkte hon på fördelarna. Om hon bokade kontorsstädning skulle hon kunna använda den tiden till att göra sånt som faktiskt genererade pengar. Sova vore inte heller så dumt när hon tänkte efter.

Hon började därför nästa arbetsdag i Västerås med att ringa klasskamratens städfirma. Det bestämdes att de skulle komma och göra en provstädning. Allt avlöpte till hennes belåtenhet och hon bokade in dem i slutet på veckan då kunde de komma vilken dag som helst under helgen. Senare skulle hon fundera på hur hon någonsin kunnat klara sig utan kontorsstädning. Det var en fullständig gåta. Boka kontorsstädning här: kontorsstädningvästerås.se

19 Jul 2022

Välkommen till bloggen Lär dig städa! Här kommer du att få alla slags nödvändiga och bra tips på hur man lättast städar hemma. Vad det kostar om man anlitar en städfirma. Hur man rengör sitt hem och mycket annat. God läsning!