För ett renare hem

Är du en av många som kämpar med vardagen? Jonglerar jobb och barn och hushållsarbete och försöker även få en aning egentid ibland? Du är inte ensam. Avlastning i form av hemstäd finns att få.

För många av oss är livet lite av en strid. Det finns personer som verkar hinna med precis allt och gör det med marginal. För de flesta av oss är det inte så. Dygnet har endast tjugofyra timmar och veckan inte mer än sju dagar. Många lever med heltidsarbete och alltför mycket stress.

Alla sysslor behöver man inte göra själv. När nu möjligheten att anlita en firma för hemstädning är tillgänglig finns ingen anledning att inte ta den. Hjälp med hemstädning gör livet enklare. Hemstädning ger tid för andhämtning och återhämtning. Dammsuga eller koppla av i soffan med en bra bok? Vilka sysslor vill du helst slippa?

Hur det fungerar med hemstädning

Inte alla har tidigare erfarenhet av hemstädning. Till att börja med kan det vara bra att veta att tjänsten sorterar under RUT-avdraget. Det betyder alltså att du inte betalar fullt pris för din hemstädning. Vad är det då som ingår och hur fungerar det rent praktiskt?

När du väljer hemstädning får du alla rum städade. Dammade, dammsugna och avtorkade. Kök och badrum städas extra noga. Ett företag med rätt inställning och policy lämnar garantier till dig som kund och betalar personalen enligt kollektivavtal. Ni börjar med ett samtal eller mail. Sedan kommer ni gemensamt fram till vad som ska göras och hur ofta. Ta kontakt idag! Läs mer om hemstädning på denna hemsida: https://www.hemstädningtäby.com 

5 Dec 2020

Välkommen till bloggen Lär dig städa! Här kommer du att få alla slags nödvändiga och bra tips på hur man lättast städar hemma. Vad det kostar om man anlitar en städfirma. Hur man rengör sitt hem och mycket annat. God läsning!