Flyttstädning i Gävle

En flytt innebär en hel del stress, inte minst den viktiga flyttstädningen. Men för den som bor i Gävle med omnejd finns det bra och prisvärd städhjälp att få tack vare rut-avdraget.

Flyttstädningen är en stor och viktig del av en flytt, och slarvar man med den kan man bli tvungen att städa om. Det händer också att hyresvärd eller köpare i stället låter en städfirma utföra omstädningen, men fakturan får den som flyttat ut betala. Därför är det bättre att redan från början anlita en städfirma eftersom man då själv kan välja städföretag och påverka priset.

Men man slipper också en hel del flyttstress och oro över att städningen inte ska bli godkänd. Tack vare rut-avdraget är det heller inte särskilt dyrt att ta hjälp med flyttstädningen då halva kostnaden för arbetet dras direkt på fakturan.

ISO-certifierad flyttstädning enligt särskilda riktlinjer

Vill man ha hjälp med flyttstädning i Gävle ska man anlita ett städföretag som är ISO-certifierat och som har ansvarsförsäkring. Då kan man vara säker på att de följer de särskilda riktlinjer som Mäklarsamfundet har satt upp för flyttstädning. Skulle det ändå bli någon anmärkning åtgärdar städföretaget naturligtvis detta utan extra kostnad då det ingår i städgarantin. Det är alltid bra om man kan boka städfirman så snabbt som möjligt och inte i sista minuten då även en städfirma behöver tid på sig vid en flyttstädning. Ta in offerter från några olika städföretag, men var noga med att kontrollera att de är certifierade och har försäkring.

24 Oct 2021

Välkommen till bloggen Lär dig städa! Här kommer du att få alla slags nödvändiga och bra tips på hur man lättast städar hemma. Vad det kostar om man anlitar en städfirma. Hur man rengör sitt hem och mycket annat. God läsning!