Flyttfirma löste magasinering i Täby

När drömmen om att jobba utomlands kommer kan det bli besvärligt med ägodelarna. Är man äventyrslysten kan man anlita en flyttfirma i Täby som magasinerar allt.

Det var helt galet, tänkte Eva för hundrade gången. Hon hade fått jobb på Kalymnos i Grekland. Många hade sagt att hon var för gammal men det triggade henne ännu mera. Nuvarande jobb hade hon precis blivit friställd från och hon hade lön i ett halvår framöver. Innan hon ångrat sig hade hon sökt jobb som reseledare.

Det var troligtvis det att hon arbetat med det samma i sin ungdom som öppnade dörrar för henne nu. Men vad skulle hon göra med lägenheten? Hon slängde ut en annons på facebook att hon hade en lägenhet till uthyrning med eller utan bohag. Hon fick lösa problemet med sakerna om de inte skulle vara kvar i lägenheten.

Underbara flyttfirman hade magasinering

Det var lätt att hyra ut lägenheten i centrala Täby men hyresgästen ville använda sina egna möbler. Eva rekommenderades en flyttfirma i Täby som kunde hjälpa henne. Hon vågade inte tro det men flyttfirman hade faktiskt även magasinering som hon bokade in direkt. Nu var det bråda tider med mycket att ordna innan avresan.

Hon skulle bo hos sina föräldrar därför kunde flyttfirman börja omgående. De ordnade packningen. Sakerna skulle förvaras i en container. Städningen skulle hon själv ta hand om som terapi för att få bort nervositeten inför det nya. Personalen på flyttfirman var noga och arbetade effektivt. Efter en liten stund var allt borta. Nu började allt falla på plats och snart skulle hon befinna sig i solen.

14 Aug 2022

Välkommen till bloggen Lär dig städa! Här kommer du att få alla slags nödvändiga och bra tips på hur man lättast städar hemma. Vad det kostar om man anlitar en städfirma. Hur man rengör sitt hem och mycket annat. God läsning!