Bygga stort på liten yta

För att kunna bygga ett hus krävs det mer yta än vad huset upptar. Yta kan vara en bristvara i en stor stad, och därför är det mycket viktigt att byggstädning sker löpande under projektet.

Det är inte ovanligt att du som byggherre får projekt där du ska bygga om, bygga till eller riva och bygga nytt på mycket små och begränsade ytor. Mitt i en storstad som Stockholm kan det innebära mycket stora utmaningar eftersom du behöver kunna lagra ditt material som du ska använda dig av samtidigt som du ska bygga huset. Därför är det mycket viktigt att du ser till att du sköter både lagring och byggstädning perfekt och löpande. På det sättet får du inget onödigt som tar ytor från dina yrkesarbetare.

Troligen den viktigaste städningen

Av alla slags städningar är troligen byggstädningen den allra viktigaste. För utan att sköta den går det inte att arbeta, helt enkelt. Utan byggstädning kan dina yrkesarbetare hamna i en miljö där det är mycket lätt att skada sig allvarligt eller de kan ådra sig andra typer av skador, som exempelvis andningsproblem. Men vem ska då sköta den viktiga städningen? Ska du använda dig av dina dyra yrkesarbetare för att utföra något som en rimlig resurs med enbart städkunskap kan utföra för halva priset? Vanligast är att man gör en kombination av de båda, där yrkesarbetaren tar hand om det löpande som sker och som är i vägen, medan byggstädaren storstädar alla ytor varje dag. Mer om byggstädning här: byggstädningstockholm.biz

20 Apr 2021

Välkommen till bloggen Lär dig städa! Här kommer du att få alla slags nödvändiga och bra tips på hur man lättast städar hemma. Vad det kostar om man anlitar en städfirma. Hur man rengör sitt hem och mycket annat. God läsning!